Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
 
Ninja Kids 6-9 år
Låt ditt barn träna Bujinkan!

Vi bedriver träningen utifrån varje barns egna förutsättningar. Barnen har roligt och ges tillfälle att röra på sig i omväxlande och utvecklande budo-lekar. De får tillfälle att öva på att att uttrycka sig både på individuell nivå och tillsammans i grupp. Träningen anpassas efter varje individ och utslagstävlingar förekommer inte.

Pris
Kostnaden är 600 kr per termin.

Deltagare och grupper
Vi har delat in barnen i två grupper med avseende på ålder.

Ninja kids, 6-9 år. ( Klicka här för att komma till Ninja Kids 6-9 år facebooksida )
Ninja kids, 10-12 år. (  Klicka här för att komma till Ninja Kids 10-12 år facebooksida

Gruppstorleken är begränsad till 20 deltagare. 

Kläder
Under första terminen behövs det endast vanliga “gymnastikkläder”, dvs ett par mjukisbyxor och en T-shirt. Vi tränar barfota. Efter första graderingen köper man en keikogi, den träningsdräkt som förekommer i de flesta traitionella Japanska kampformerna. Inom Bujinkan Budo Taijutsu är den svart.

Tränare
Varje grupp har minst två tränare och vi försöker se till att det är både tjejer och killar som är tränare. Målet med träningen som vi bedriver är utveckling och för barntränarnas del innebär det att alla skall genomgå ledarutbildning för barngrupper.

Intagning för nya barn
Antalet platser är som sagt begränsat till 20 nya elever per grupp. Anmälan eller frågors skickas via e-post till info@budo.org

Föräldrar eller vuxna i barnens sällskap
Föräldrar eller annan vuxen som är i sällskap med barnen är välkomna att titta på under träningen. Som tränare tolererar vi dock inte att man pratar med barnen under träningen. Det är även viktigt att man som förälder inte pressar barnen att prestera. Alla lär sig och utvecklas olika fort, och det är inte prestation som räknas utan tålamod och viljan att lära sig.  

Träning för föräldrarna?
För er föräldrar som är sugna på att testa på Bujinkan men som inte vill träna med ungdomar kan vi varmt tipsa om vår 30+ grupp. 
Klicka på länken som ni finner under Vuxenträning för mer information.