Nybörjare
Vi har löpande nybörjarintag, kontakta oss för mer information. 

Som nybörjare hoppar ni direkt in i allmängruppen. Våra instruktörer och de elever som har tränat ett tag hjälper er att komma in i det hela och visar det som ni behöver lära er. Bland annat kommer ni innan er första gradering att få lära er: 

Kamae 
Kroppställningar som används som utgångspunkt för alla tekniker. 

Dakentaijutsu 
Olika metoder för slag, sparkar och blockeringar. 

Taihenjutsu 
Falltekniker och dämpningar. 

Sanshin no kata 
Fem tekniker som speglar de fem elementen (jord, vatten, eld, vind och tomhet).

Kursstarter
Vi har för närvarande löpande intag på nybörjarträningen. Kontakta oss gärna via info@budo.org eller ring oss på  031-404326 om ni har några frågor. Annars är ni välkomna att hoppa in på träningen på tisdagar och torsdagar. Passen körs på Tisdagar och Torsdagar och börjar kl 18.30 båda dagarna.

Kläder
Vi tränar normalt inom Bujinkan med en svart s.k. Gi. Det är ett lite långärmat och långbent plagg i lite kraftigare bomullstyg. Som nybörjare behöver man inte ha det, men tag med långbenta byxor. Långärmat är också bra, men det kanske blir lite varmt i början. En T-shirt duger bra. Vi tränar barfota eller med japanska innetofflor som heter tabi.

Lokalen

Det finns separat dusch och omklädningsrum för killar och tjejer. Det finns även ett litet kök med micro samt ett samkvämsrum.


Prova på och betalning

Du kan prova på två gånger. Om du sedan vill fortsätta betalar du in avgiften på 800kr. Kvitto på betalningen skall uppvisas vid tredje träningstillfället. Betalningen skall göras via vårt BankGiro (5887-6525).