SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
info@bujinkandojogbg.se
Ungdomsgrupp
Gradering för ungdomsgruppen 8 dec 2018
2018-12-08 18:01
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade ungdomsgruppen sin gradering/träning tillsammans med instruktörerna Krister Bergh och Jonas Söderberg samt två - för dagen speciellt inbjudna - gästinstruktörer för graderingen: Mats Carlsson & Jonas Mellqvist.

Det var ett rejält svettigt pass där 6 ungdomar från ungdomsgruppen fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen.

Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att ungdomarna var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut. Alla hade klarat dagens uppgift! Grattis!!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens insats men framförallt ett stort stort tack alla ungdomar som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att ungdomarna kommer tillbaka till dojon efter julhelgerna med nya krafter och träningsglädje. Tack!

OBS! Glöm inte att komma på den gemensamma julavslutningsträningen och julfestligheterna nu nästa lördag 15 december, kl 10:00! Föräldrar/vårdnadshavare och syskon är också välkomna!
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med