SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
info@bujinkandojogbg.se
Ungdomsgrupp
Gradering för ungdomsgruppen 7 dec 2019
2019-12-17 07:00
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade ungdomsgruppen sin gradering/träning tillsammans med instruktörerna Krister Bergh, Mats Carlsson, Jonas Mellqvist & Jonas Söderberg.

Det var ett rejält utmanande och roligt pass där ungdomarna från gruppen fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen. 

Vi är speciellt glada att få ge Erik Klerfors sitt första gröna bälte (vuxengrad) och välkomnar honom till vuxengrupperna framöver!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens strålande insats men framförallt ett stort stort tack alla ungdomar som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att de kommer tillbaka till dojon efter sommarlovet med nya krafter och träningsglädje. Tack!
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med