SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
0703-17 18 92 | info@budo.org
Ninja Kids 7-11 år
Gradering avklarad för Ninja kids 6-9 år!!
2019-12-17 07:00
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade barngruppen 6-9 år sin gradering/träning tillsammans med instruktörerna Veronica Löfstrand, Malcolm Bethell, Krister Bergh, Mats Carlsson, Jonas Mellqvist med hjälp av Albin Bergh och Joel Bergh.
 
Det var ett rejält utmanande och roligt pass där barnen från gruppen fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen. 
 
Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att barnen var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut. Grattis!!
 
Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer samt tack till Joel och Albin för dagens strålande insats men framförallt ett stort stort tack alla barn som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att barnen kommer tillbaka till dojon efter sommarlovet med nya krafter och träningsglädje. Tack!

Nyhetsarkiv
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med