SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
0703-17 18 92 | info@budo.org
Ungdomsgrupp 12-15 år
Gradering för ungdomsgruppen 15 juni 2019
2019-06-22 07:00
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade ungdomsgruppen gradering/träning tillsammans med instruktörerna Jonas Söderberg, Krister Bergh, Mats Carlsson & Jonas Mellqvist.

Det var ett rejält svettigt pass där några av ungdomarna fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen. Några av ungdomarna hade redan tidigare i veckan fått möjligheten att gradera för första gången i vuxengruppen och fick därmed bära sitt gröna bälte för första gången nu!

Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att ungdomarna var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut. Grattis!!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens insats men framförallt ett stort stort tack alla barn som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att barnen kommer tillbaka till dojon efter sommarlovet med nya krafter och träningsglädje. Tack!
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med