SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
info@bujinkandojogbg.se
 
Om föreningen
Bujinkan Dojo Göteborg är en ideell förening och Göteborgs äldsta Bujinkanförening. Bujinkan dojo har funnits i Göteborg sedan hösten 1983. Träningspassen är indelade efter vilken grad och ålder som deltagarna har. På lördagar har vi ungdomsgrupper för dem som inte fyllt 16 år. Vi är medlemmar i Svenska Budo & Kampsportsförbundet, Svenska Bujinkanförbundet samt Riksidrottsförbundet. 

Om du har några frågor kan du skicka ett mail eller komma och besöka oss på Fabriksgatan 30 i Gårda. Du tar dig lättast till dojon med buss eller spårvagn till korsvägen. Därifrån är det en 10 minuters promenad. Om du kommer från korsvägen eller hållplats Liseberg så börjar Fabriksgatan bakom Fokus parkeringshus. Följ gatan ca 250 meter tills du ser ett grått tvåvåningshus i trä med stengrund, bredvid parkeringshuset mitt i Gårda. Ingången är inne på gården. 

Vi har en stor och rymlig dojo. Golvytan är ca 170 kvadratmeter och det är ca 6 meter till taket.
Ute i “uppehållsrummet” har vi en liten te-hörna med TV, där vi ofta tittar på träningsfilmer före och efter träningen. Här brukar vi ta en kopp te efter träningen. Ibland träffas vi här även utanför träningen för att se på film, spela spel och umgås med varandra.
Våra instruktörer

Bujinkan Dojo Göteborg har en lång rad erfarna och hjälpsamma instruktörer som har hand om träningarna och hjälper de övriga medlemmarna att utvecklas. Vi har som de flesta Bujinkanföreningar i Sverige en nära kontakt med Japan. Vi skickar då och då våra instruktörer till i Honbu dojo i Japan för att träna och lära sig av Soke Dr. Masaaki Hatsumi och hans Japanska Shihan.

 

De instruktörer som ansvarar för de olika träningsgrupperna och de flesta av våra hjälptränare har instruktörslicens (Shidoshi) från Honbu dojo i Japan.

 

Styrelsen

 

 Styrelsepost  Namn  E-post
     
Ordförande Ron Kjernell ron@bujinkandojogbg.se
Vice Ordförande Erik Jäverbrink erik@bujinkandojogbg.se
Kassör Mattias Fredriksson kassor@bujinkandojogbg.se
Sekreterare Krister Bergh krister@bujinkandojogbg.se
Ledamot Jonas Söderberg jonas@bujinkandojogbg.se
Träningsansvarig/Ledamot Mats Carlsson mats@bujinkandojogbg.se
     
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med