SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
0703-17 18 92 | info@budo.org
Nybörjare - barn och ungdomar
Vi har löpande nybörjarintag, kontakta oss för mer information.

För mer information om våra barn-, och ungdomsgrupper och hur man snabbast möjligt kommer igång med sin träning hos oss ber vi er att välja respektive grupp nedan.

Nybörjare - vuxna (16 år =>)
Vi har löpande nybörjarintag, kontakta oss för mer information. 

Våra instruktörer och de elever som har tränat ett tag hjälper er att komma in i det hela och visar det som ni behöver lära er. Bland annat kommer ni innan er första gradering att få lära er: 

Kamae 
Kroppsställningar som används som utgångspunkt för alla tekniker. 

Dakentaijutsu 
Olika metoder för slag, sparkar och blockeringar. 

Taihenjutsu
Kroppsförflyttningstekniker - omfattar både offensiva och defensiva rörelser under strid.


Ukemi
Falltekniker och dämpningar.

Sanshin no kata 
Fem tekniker som speglar de fem elementen (jord, vatten, eld, vind och tomhet).

Kursstarter
Kontakta oss gärna via nyborjargruppen@budo.org eller ring oss på  0703-17 18 92 om ni har några frågor. Annars är ni välkomna att hoppa in på träningen på måndagar och onsdagar. Passen börjar kl 20.00 båda dagarna.

Kläder
Vi tränar normalt inom Bujinkan med en svart s.k. Gi. Det är ett lite långärmat och långbent plagg i lite kraftigare bomullstyg. Som nybörjare behöver man inte ha det, men tag med långbenta byxor. Långärmat är också bra, men det kanske blir lite varmt i början. En T-shirt duger bra. Vi tränar barfota eller med japanska innetofflor som heter tabi.

Lokalen

Det finns separat dusch och omklädningsrum för killar och tjejer. Det finns även ett litet kök med mikro samt ett samkvämsrum.


Prova på och betalning

Du kan prova på att träna med oss två gånger! Om du sedan vill fortsätta träna med oss ber du bara din instruktör eller någon av våra administratörer om hjälp med att registrera dig i vårt medlemssystem. Efter det skickar vi ut en faktura via e-post. Betalningen skall göras via vårt Bankgiro och glöm inte att vara noga med OCR-numret som kommer på fakturan.


Träningstider

Nybörjargruppen tränar på måndagar och onsdagar kl 20:00 till 21:30.


Hur gör vi gällande gradering?

Läs mer om gradering här på sidan om gradering.

 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med