SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
info@bujinkandojogbg.se
Priser
Medlemsavgift och träningsavgift
För att träna i Bujinkan Dojo Göteborg krävs att man betalt medlemsavgift och träningsavgift för perioden man vill träna. En årlig medlemsavgift betalas oavsett när på året man börjar. Du får möjlighet att träna 2 ggr gratis för att testa på om Bujinkan Budo Taijutsu är något för dig.

 

Medlemsavgifter

Alla som är medlemmar i Bujinkan Dojo Göteborg skall betala en medlemsavgift varje år. I den här avgiften ingår avgifter till Svenska Budo & Kampsportsförbundet samt försäkring.

 

Medlemsavgift
   300 SEK/år
 
Träningsavgifter
Träningsavgiften är terminsvis baserad och faktura skickas ut till dig genom SportAdmin, det system vi använder för medlemslistor och faktureringar. Vill du betala helår eller dela upp din betalning så kontakta kassören för mer information (kassor@bujinkandojogbg.se).

Vuxen (26+ år) 1 500 SEK/termin
Unga vuxna (16-25 år) 1 000 SEK/termin
Ungdom (12-15 år) 700 SEK/termin
Barn (6-11 år)    600 SEK/termin
 
Betalning
Efter att du tränat två ggr och testat på så skickas en faktura ut till dig eller din målsman. Var noga med att skriva in rätt OCR-nummer när du betalar fakturan. Medlems-, och träningsavgifter måste betalas via bankgiro då dessa automatiskt matchas mot rätt OCR-nummer men övriga produkter kan betalas via Swish.

Våra nummer är:
Bankgiro: 5887-6525
Swish: 0703-17 18 92 (Mattias Fredriksson, Kassör)
 
Friskvårdskvitton
Behöver du ha ett kvitto på träningsavgiften för att kunna få ut ditt friskvårdsbidrag? Mejla kassören så fixar han det åt er.
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med