SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
info@bujinkandojogbg.se
Keikogi (träningsdräkt)

För närvarande hanterar inte dojon beställningar av nya dräkter/bälten utan rekommenderar istället att köpa dessa direkt ifrån Budo & Fitness.

 

Vi kan däremot ha begagnade dräkter och bälten till mycket förmånliga priser i lager i dojon (köpes då på plats). Prata med din närmaste instruktör eller skicka ett mejl till info@bujinkandojogbg.se för mer information.

 

Budo & Fitness har en fysisk butik här i Göteborg på Första Långgatan 30 (Masthuggstorget) eller på webben budofitness.se.

Shogun Svart Vuxendräkt
Budo Nord Shogun Svart är en kraftig canvasdräkt med förstärkningar tillverkat speciellt för kamparter där grepp, ryck och kast förekommer.

 

Dräkten hittar du hos Budo & Fitness: Shogun svart vuxendräkt

Zanshin Svart Barn/Vuxendräkt

Budo Nord Zanshin i svart används ofta som ju-jutstdräkt, hapkidodräkt, kempodräkt och som Bujinkandräkt. Tillverkad i kvalitetsbomull, och slitstark. Den är gjord av ett kraftigare canvastyg än t ex Empi (ovan) och den här dräkten lämpar sig bäst för de lite äldre barn-, och ungdomsgrupperna där grepp och kast förekommer.

 

Dräkten hittar du hos Budo & Fitness: Zanshin svart barn- och vuxendräkt

Empi Svart Barndräkt
Budo Nord Empi är förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom ju-jutsu, karate och Bujinkan. Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla.
Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch. Den är gjord av ett lite tunnare material än t ex Zanshin (nedan) och lämpar sig t ex bra för de mindre barngrupperna där det inte förekommer så mycket grepp och kast.
 
Dräkten hittar du hos Budo & Fitness: Empi svart barndräkt
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med