Dags för årsmöte!

Onsdag den 11:e Mars - Klockan 18.00

Varmt välkomna!

Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bujinkan Dojo Göteborg
0703-17 18 92 | info@budo.org
Bujinkan Dojo Göteborg
Bujinkan Dojo Göteborg är en ideell förening och Göteborgs äldsta Bujinkanförening. Bujinkan dojo har funnits i Göteborg sedan hösten 1983. Träningspassen är indelade efter vilken grad och ålder som deltagarna har. På lördagar har vi träning för barn-, och ungdomsgrupper för dem mellan 6-15 år. Vi är medlemmar i Svenska Budo & Kampsportsförbundet, Svenska Bujinkanförbundet samt Riksidrottsförbundet. 

Om du har några frågor kan du skicka ett mail eller komma och besöka oss på Fabriksgatan 30 i Gårda. Du tar dig lättast till dojon med buss eller spårvagn till korsvägen. Därifrån är det en 10 minuters promenad. Om du kommer från korsvägen eller hållplats Liseberg så börjar Fabriksgatan bakom Fokus parkeringshus. Följ gatan ca 250 meter tills du ser ett grått tvåvåningshus i trä med stengrund, bredvid parkeringshuset mitt i Gårda. Ingången är inne på gården. 

Vi har en stor och rymlig dojo. Golvytan är ca 170 kvadratmeter och det är ca 6 meter till taket.
Coronatider och träningstider...
2020-04-01 15:14

Hej alla medlemmar! 


Barn och ungdomsträningen fortsätter tillsvidare att vara inställda pga rådande omständigheter kring Coronaviruset. Styrelsen återkommer med mer info när vi planerar att dra igång träningspassen igen, men just nu avvaktar vi och lyssnar på de rekommendationer som gäller.


Gällande vuxenträningen kommer vi att smygstarta träningen redan idag. Känner ni er helt friska är ni varmt välkomna till dojon! Träningen kommer mest att bestå av träning som inte kräver närkontakt. Om ni känner er lite krassliga ber vi er att avvakta med att träna tills ni känner er helt friska igen. 


Om ni har frågor kring nuvarande situation får ni gärna höra av er! 


Med vänliga hälsningar

Bujinkan Dojo Göteborg

Vuxenträning inställd under Mars månad
2020-03-16 15:50
Hej alla medlemmar! 

På styrelsens beslut kommer tyvärr alla träningar under Mars månad att ställas in pga Coronaviruset och smittorisken det innebär för våra medlemmar och instruktörer. 

Om inget annat beslutas så planeras träningspassen att dra igång igen onsdagen den 1:a april. 

Med vänlig hälsning
Bujinkan Dojo Göteborg
Barn och ungdomsträning är inställd under Mars månad pga Corona viruset
2020-03-13 16:02
Hej alla medlemmar och föräldrar i barn och ungdomsgrupperna.

Tyvärr blir det ingen träning för barn och ungdom imorgon!

Då det råder viss osäkerhet och försiktighet kring Corona viruset, så har Dojon beslutat att ställa in samtliga barn och ungdomsträningar under Mars månad. Detta gäller med omedelbar verkan vilket dessvärre innebär att morgondagens, och de närmast kommande träningspassen är inställda. Beslutet gäller tillsvidare månaden ut. 

 Vi utför en ny prövning av beslutet när April nalkas och vi underrättar er omgående om det blir någon förändring, både om träningspassen drar igång tidigare eller om uppehållet drar ut ytterligare på tiden efter månadens slut. 

Med vänliga hälsningar
Bujinkan Dojo Göteborg
Löpande nybörjarintag
2020-01-10 09:00
Bujinkan är en Japansk kampkonst för både kropp och själ med rötterna i gamla samuraj- och ninjaskolor. Vi tränar i en inspirerande miljö där varje individ får utrymme att utvecklas.

Som nybörjare hoppar du rakt in i träningen men extra fokus läggs på er genom att vi går igenom grunder, fallteknik/rullningar, slag, sparkar, blockeringar, frigörningar m.m.
Nu sätter vi äntligen igång barn & ungdomsgrupperna 2020!
2019-12-29 07:00
Välkommen tillbaka till en ny rolig & spännande termin med träning hos oss på Bujinkan Dojo Göteborg.

Vi hoppas att ni har haft en härlig ledighet under jul & nyår och att det nu spritter i varenda del av kroppen för att åter få hoppa, rulla, krypa, lite smått stångas och få röra på er igen!? VI är i vart fall väldigt peppade att få träffa ER alla.

Vi sätter igång barn-, ungdomsträningen lördagen den 11/1 och vi behåller samma starttider för alla barn-, och ungdomsgrupperna som tidigare. 
Träningen för vuxna startar igen 13/1 !
2019-12-29 07:00
Mats Carlsson & Jonas Mellqvist visar en av vuxengrupperna.

Nu sätter vi igång med ordinarie träningen igen för alla vuxengrupperna!

Vi behåller samma tider som tidigare. Läs mer om vilka dagar och tider det gäller samt för dig som är sugen på att pröva på!

Löpande intag för barn & ungdomar - pröva DU med!
2019-12-28 07:01
Nu sätter vi igång med ordinarie träningen igen för alla barn-, och ungdomsgrupperna!
Vi behåller samma tider som tidigare. Läs mer om vilka dagar och tider det gäller samt för dig som är sugen på att pröva på!
Höstens gradering avklarad för alla barn-, och ungdomsgrupper!
2019-12-17 07:00
Barngrupperna 6-9 år, 10-12 år samt ungdomsgruppen (klicka för större bild)
Lördagen den 7/12 hade barngruppen 6-9 år10-12 år samt ungdomsgruppen gradering/träning tillsammans med instruktörerna Veronica Löfstrand, Malcolm Bethell, Jonas Söderberg, Krister Bergh, Mats Carlsson & Jonas Mellqvist samt Joel och Albin Bergh.

Det var tre svettiga pass mellan 09:00 och 14:00 där varje grupp såväl fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen. 

Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att barnen och ungdomarna var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens insats men framförallt ett stort stort tack alla barn och ungdomar som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att barnen/ungdomarna kommer tillbaka till dojon efter julledigheten med nya krafter och träningsglädje. Tack!

mvh // Bujinkan Dojo Göteborg
7/12: Gradering för ALLA våra barn och ungdomar!
2019-11-09 07:00

Lördagen den 7e december är det dags för gradering för alla våra barn och ungdomar!


Vi vill väldigt gärna att ALLA ni barn och ungdomar kommer till graderingen!!


Även om det är så att du nyss har börjat eller om du har missat några träningspass vill vi ändå att DU är med. En gradering ska vara kul och ska vara helt fri från stress och den ska skänka glädje samt vara ett personligt bevis på att du har lärt sig något nytt och spännande! Och alla kan lära massor av en gradering!


Vi har graderingar 2 ggr per år och de ligger i slutet på varje termin. Det finns några få formella krav som ligger till grund för om eleven kan få gradera eller inte just den här gången och det gäller t. ex. elevens närvaro under terminen. Läs gärna mer om våra tankar på hur en gradering går till här!


OBS! Det är samma tider som gäller för respektive grupp som normal träning:

  • Ninja kids 6-9 år: 09:00 - 10:00
  • Ninja kids 10-12 år: 10:00 - 11:00
  • Ungdomsgruppen: 11:30 - 13:00

Rättelse: Vi avslutar terminen den 7/12 med gradering och avslutningsfika efteråt för alla barn, ungdomar och anhöriga. Tidigare planerade vi en sista träning för terminen veckan efter graderingen, lördagen den 14/12, men vi har tyvärr tvingats ställa in den på grund av att alla våra instruktörer är själva och tränar på ett Nordiskt träningsläger i Stockholm just den helgen. Vi beklagar detta.


Sedan hoppas vi självklart att alla elever dyker upp här igen för mer härlig och rolig träning i januari.  Uppstart efter nyåret 2020 är planerat till lördagen den 11/1 med samma tider som vanligt.


OBS! Glöm inte ditt diplom eller pass från eventuellt tidigare graderingar, så vi kan fylla på med nya stämplar! Notera att man måste ha betalat sin träningsavgift för att kunna få gradera.


Varmt välkomna!!
// Bujinkan Dojo Göteborg

Läger och seminarier i vår närhet

Bujinkan Dojo Göteborg arrangerar inte alla seminarier/läger nedan utan det är en sammanställning av olika läger som händer inom Bujinkan nationellt/internationellt.

2020
28-29 mars - Sverigeläger 2020
Bujinkan Hirameki Dojo IF, Stockholm
Nyheter från våra grupper
Ninja kids 6-9 år, 17/12 07:00 
Ninja kids 10-12 år, 17/12 07:00 
Ungdomsgrupp, 17/12 07:00 
Ungdomsgrupp, 06/08 19:13 
Ninja kids 10-12 år, 06/08 19:12 
Ninja kids 6-9 år, 06/08 19:10 
Ninja kids 6-9 år, 22/06 07:00 
Ninja kids 10-12 år, 22/06 07:00 
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med