Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bujinkan Dojo Göteborg
0703-17 18 92 | info@budo.org
Bujinkan Dojo Göteborg
Bujinkan Dojo Göteborg är en ideell förening och Göteborgs äldsta Bujinkanförening. Bujinkan dojo har funnits i Göteborg sedan hösten 1983. Träningspassen är indelade efter vilken grad och ålder som deltagarna har. På lördagar har vi träning för barn-, och ungdomsgrupper för dem mellan 6-15 år. Vi är medlemmar i Svenska Budo & Kampsportsförbundet, Svenska Bujinkanförbundet samt Riksidrottsförbundet. 

Om du har några frågor kan du skicka ett mail eller komma och besöka oss på Fabriksgatan 30 i Gårda. Du tar dig lättast till dojon med buss eller spårvagn till korsvägen. Därifrån är det en 10 minuters promenad. Om du kommer från korsvägen eller hållplats Liseberg så börjar Fabriksgatan bakom Fokus parkeringshus. Följ gatan ca 250 meter tills du ser ett grått tvåvåningshus i trä med stengrund, bredvid parkeringshuset mitt i Gårda. Ingången är inne på gården. 

Vi har en stor och rymlig dojo. Golvytan är ca 170 kvadratmeter och det är ca 6 meter till taket.
Barnträning på Apslätten i Skatås
2020-05-12 09:06
Nu på lördag blir det träning för de yngre grupperna på Apslätten i Skatås. Ordinarie träningstider gäller och ta gärna med passande kläder och skor för utomhusträning. Vi möts upp vid Apslätten. 

Det finns en grillplats där så ta gärna med lite korv att grilla eller lite fika att ha efter träningspasset. 

Har ni frågor kring träningen så kontakta Malcolm eller skicka ett mail till info@budo.org. Malcolms telefonnummer finner ni i det mail som har skickats ut. 

Barn och Ungdomsträningen startar igen!
2020-05-11 10:27

Hej alla medlemmar! 


Vi kommer från och med denna veckan att dra igång med barn och ungdomsträningen igen. Vid de tillfällen där det är möjligt kan det komma att bli utomhusträning. Packa gärna med ett par skor som kan användas för utomhusbruk. 


Det innebär att både barn, ungdom och vuxenträningen är igång och kör lite lätt. Fokus kommer att ligga på träning där närkontakt undviks och avstånd hålls mellan de tränande. Tänk dock på att ni bör stanna hemma vid förkylningssymtom eller vid andra tecken som skulle kunna vara symtom på Coronavirus. Har ni nyligen varit sjuka se till att ha några symtomfria dagar innan ni tar er till Dojon för ett träningspass.  


Har ni frågor kring träningen eller träningspassen så hör gärna av er till till info@budo.org eller prata med instruktörerna på plats. 


Med vänlig hälsning

Bujinkan Dojo Göteborg.

Coronatider och träningstider...
2020-04-01 15:14

Hej alla medlemmar! 


Barn och ungdomsträningen fortsätter tillsvidare att vara inställda pga rådande omständigheter kring Coronaviruset. Styrelsen återkommer med mer info när vi planerar att dra igång träningspassen igen, men just nu avvaktar vi och lyssnar på de rekommendationer som gäller.


Gällande vuxenträningen kommer vi att smygstarta träningen redan idag. Känner ni er helt friska är ni varmt välkomna till dojon! Träningen kommer mest att bestå av träning som inte kräver närkontakt. Om ni känner er lite krassliga ber vi er att avvakta med att träna tills ni känner er helt friska igen. 


Om ni har frågor kring nuvarande situation får ni gärna höra av er! 


Med vänliga hälsningar

Bujinkan Dojo Göteborg

Vuxenträning inställd under Mars månad
2020-03-16 15:50
Hej alla medlemmar! 

På styrelsens beslut kommer tyvärr alla träningar under Mars månad att ställas in pga Coronaviruset och smittorisken det innebär för våra medlemmar och instruktörer. 

Om inget annat beslutas så planeras träningspassen att dra igång igen onsdagen den 1:a april. 

Med vänlig hälsning
Bujinkan Dojo Göteborg
Barn och ungdomsträning är inställd under Mars månad pga Corona viruset
2020-03-13 16:02
Hej alla medlemmar och föräldrar i barn och ungdomsgrupperna.

Tyvärr blir det ingen träning för barn och ungdom imorgon!

Då det råder viss osäkerhet och försiktighet kring Corona viruset, så har Dojon beslutat att ställa in samtliga barn och ungdomsträningar under Mars månad. Detta gäller med omedelbar verkan vilket dessvärre innebär att morgondagens, och de närmast kommande träningspassen är inställda. Beslutet gäller tillsvidare månaden ut. 

 Vi utför en ny prövning av beslutet när April nalkas och vi underrättar er omgående om det blir någon förändring, både om träningspassen drar igång tidigare eller om uppehållet drar ut ytterligare på tiden efter månadens slut. 

Med vänliga hälsningar
Bujinkan Dojo Göteborg
Löpande nybörjarintag
2020-01-10 09:00
Bujinkan är en Japansk kampkonst för både kropp och själ med rötterna i gamla samuraj- och ninjaskolor. Vi tränar i en inspirerande miljö där varje individ får utrymme att utvecklas.

Som nybörjare hoppar du rakt in i träningen men extra fokus läggs på er genom att vi går igenom grunder, fallteknik/rullningar, slag, sparkar, blockeringar, frigörningar m.m.
Nu sätter vi äntligen igång barn & ungdomsgrupperna 2020!
2019-12-29 07:00
Välkommen tillbaka till en ny rolig & spännande termin med träning hos oss på Bujinkan Dojo Göteborg.

Vi hoppas att ni har haft en härlig ledighet under jul & nyår och att det nu spritter i varenda del av kroppen för att åter få hoppa, rulla, krypa, lite smått stångas och få röra på er igen!? VI är i vart fall väldigt peppade att få träffa ER alla.

Vi sätter igång barn-, ungdomsträningen lördagen den 11/1 och vi behåller samma starttider för alla barn-, och ungdomsgrupperna som tidigare. 
Träningen för vuxna startar igen 13/1 !
2019-12-29 07:00
Mats Carlsson & Jonas Mellqvist visar en av vuxengrupperna.

Nu sätter vi igång med ordinarie träningen igen för alla vuxengrupperna!

Vi behåller samma tider som tidigare. Läs mer om vilka dagar och tider det gäller samt för dig som är sugen på att pröva på!

Löpande intag för barn & ungdomar - pröva DU med!
2019-12-28 07:01
Nu sätter vi igång med ordinarie träningen igen för alla barn-, och ungdomsgrupperna!
Vi behåller samma tider som tidigare. Läs mer om vilka dagar och tider det gäller samt för dig som är sugen på att pröva på!
Läger och seminarier i vår närhet

Bujinkan Dojo Göteborg arrangerar inte alla seminarier/läger nedan utan det är en sammanställning av olika läger som händer inom Bujinkan nationellt/internationellt.

2020
28-29 mars - Sverigeläger 2020
Bujinkan Hirameki Dojo IF, Stockholm
Nyheter från våra grupper
Ninja kids 6-9 år, 17/12 07:00 
Ninja kids 10-12 år, 17/12 07:00 
Ungdomsgrupp, 17/12 07:00 
Ungdomsgrupp, 06/08 19:13 
Ninja kids 10-12 år, 06/08 19:12 
Ninja kids 6-9 år, 06/08 19:10 
Ninja kids 6-9 år, 22/06 07:00 
Ninja kids 10-12 år, 22/06 07:00 
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med