SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
0703-17 18 92 | info@budo.org
Ungdomsgrupp 12-15 år
Ungdomsgrupp 12-15 år

Vi bedriver träningen utifrån varje ungdoms egna förutsättningar. Ungdomarna har roligt och ges tillfälle att röra på sig i omväxlande och utvecklande budo. De får tillfälle att öva på att att uttrycka sig både på individuell nivå och tillsammans i grupp. Träningen anpassas efter varje individ och utslagstävlingar förekommer inte. Vid träning med ungdomar förekommer både träning med och utan våra traditionella vapen.

Pris
Kostnaden är 450 kr per termin (obligatorisk årsavgift för medlemskap tillkommer om 300:-/år).
Läs mer om våra priser här.

Kläder
Under första terminen behövs det endast vanliga “gymnastikkläder”, dvs ett par mjukisbyxor och en T-shirt. Vi tränar barfota. Efter första graderingen köper man en keikogi, den träningsdräkt som förekommer i de flesta traditionella Japanska kampformerna. Inom Bujinkan Budo Taijutsu är den svart.

Tränare
Varje grupp har minst två tränare och vi försöker se till att det är både tjejer och killar som är tränare. Vi erbjuder även ledarutbildning för våra instruktörerna i barn-, och ungdomsgrupperna. 

Intagning för nya ungdomar
Vi har löpande intagning under hela året och alla är välkomna oavsett förkunskap. Vi förbehåller oss dock rätten att tillfälligt stänga intaget till en grupp om antalet platser överstiger gränsen för vad som är bra för just den gruppen. Det är för att alla ska eleverna ska få en bra träningsmiljö att utvecklas i.
Anmälan eller frågors skickas via e-post till ungdomsgruppen@budo.org

Träning för föräldrarna?
För er föräldrar som är sugna på att testa på Bujinkan men som inte vill träna med ungdomar kan vi varmt tipsa om vår nybörjargrupp.
Klicka på länken som ni finner under Vuxenträning för mer information.

Ungdomsgruppen : Höstterminsstart
2021-08-21 18:59

Nu startar höstens träning för ungdomsgruppen!

 

Lördagen den 4:e September drar träningen igång. Samma tid som tidigare gäller: 

  • Ungdomsgruppen 12-15 år : Lördag 11.30 - 13.00 

Gambatte! 

Gradering för ungdomsgruppen 7 dec 2019
2019-12-17 07:00

Fler bilder (+28) >>
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade ungdomsgruppen sin gradering/träning tillsammans med instruktörerna Krister Bergh, Mats Carlsson, Jonas Mellqvist & Jonas Söderberg.

Det var ett rejält utmanande och roligt pass där ungdomarna från gruppen fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen. 

Vi är speciellt glada att få ge Erik Klerfors sitt första gröna bälte (vuxengrad) och välkomnar honom till vuxengrupperna framöver!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens strålande insats men framförallt ett stort stort tack alla ungdomar som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att de kommer tillbaka till dojon efter sommarlovet med nya krafter och träningsglädje. Tack!
Ungdomsgruppen startar igen 24/8 !
2019-08-06 19:13
Nu sätter vi igång med ordinarie träningen igen för alla barn-, och ungdomsgrupperna!
Vi behåller samma tider som tidigare. Läs mer om vilka dagar och tider det gäller samt för dig som är sugen på att pröva på!

Ungdomsgruppen (13-15 år):

Lördagar: 11.30 - 13.00

Instruktörer: 

Jonas Söderberg : 076-392 22 35

Krister Bergh : 070-987 62 35

Läs mer: https://www.budo.org/start/?ID=248137


Är du sugen på att börja träna hos oss är du hjärtligt välkommen!


Mer information om hur du kommer i kontakt med ungdomsgruppen hittar ni här:

Du kan också komma hit till oss strax innan vi sätter igång på lördagar! Vi har löpande intagning.

Välkomna!

Gradering för ungdomsgruppen 15 juni 2019
2019-06-22 07:00

Fler bilder (+41) >>
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade ungdomsgruppen gradering/träning tillsammans med instruktörerna Jonas Söderberg, Krister Bergh, Mats Carlsson & Jonas Mellqvist.

Det var ett rejält svettigt pass där några av ungdomarna fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen. Några av ungdomarna hade redan tidigare i veckan fått möjligheten att gradera för första gången i vuxengruppen och fick därmed bära sitt gröna bälte för första gången nu!

Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att ungdomarna var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut. Grattis!!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens insats men framförallt ett stort stort tack alla barn som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att barnen kommer tillbaka till dojon efter sommarlovet med nya krafter och träningsglädje. Tack!
15/6: Gradering för ungdomsgruppen
2019-06-07 22:41
Våra barngruppers olika bälten
Lördagen den 15e juni är det dags för gradering för alla våra barn och ungdomar!

Vi vill väldigt gärna att ALLA ni barn och ungdomar kommer till graderingen!!
Även om det är så att du har varit frånvarande den senaste tiden eller missat några träningspass vill vi ändå att DU är med. En gradering ska vara kul och helt fri från stress och den ska skänka glädje samt vara ett personligt bevis på att du har lärt sig något nytt och spännande!

Läs gärna mer om våra tankar på hur en gradering går till här!


OBS! Det är samma tider som gäller för respektive grupp som normal träning:


  • Ninja kids 6-9 år: 09:00 - 10:00
  • Ninja kids 10-12 år: 10:00 - 11:00
  • Ungdomsgruppen: 11:30 - 13:00

Direkt efter respektive gradering kommer det finnas avslutningsfika för alla elever med familjer.


OBS! Glöm inte ditt diplom eller pass från eventuellt tidigare graderingar, så vi kan fylla på med nya stämplar! Notera att man måste ha betalat sin träningsavgift för att kunna få gradera.


Efter graderingen tar vi sommarlov men hoppas självklart att alla elever dyker upp här igen för mer härlig och rolig träning till hösten. Vi återkommer under sommaren med datum för uppstart.


Varmt välkomna!

Ungdomsträningen tar påskledigt 20/4!
2019-04-09 21:53
Lär dig göra egna ninjaägg hos: http://www.ohohdeco.com/2016/02/diy-easter-egg.html :)
Lördagen den 20/4 (påskafton) är det ingen träning för barn-, och ungdomsgrupperna.
Dock kör vi på som vanligt nu på lördag 13/4 så då är ni naturligtvis varmt välkomna!
Träningen fortsätter sedan följande lördag, 27/4.

Pysseltips: Gör era egna super-coola ninjaägg till påsk, följ instruktionen här

// Bujinkan Dojo Göteborg
Gradering för ungdomsgruppen 8 dec 2018
2018-12-08 18:01

Fler bilder (+21) >>
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade ungdomsgruppen sin gradering/träning tillsammans med instruktörerna Krister Bergh och Jonas Söderberg samt två - för dagen speciellt inbjudna - gästinstruktörer för graderingen: Mats Carlsson & Jonas Mellqvist.

Det var ett rejält svettigt pass där 6 ungdomar från ungdomsgruppen fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen.

Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att ungdomarna var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut. Alla hade klarat dagens uppgift! Grattis!!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens insats men framförallt ett stort stort tack alla ungdomar som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att ungdomarna kommer tillbaka till dojon efter julhelgerna med nya krafter och träningsglädje. Tack!

OBS! Glöm inte att komma på den gemensamma julavslutningsträningen och julfestligheterna nu nästa lördag 15 december, kl 10:00! Föräldrar/vårdnadshavare och syskon är också välkomna!
Kommande gradering för ungdomsgruppen!
2018-11-03 18:07

Hej alla ungdomar!


Lördagen den 8e december är det äntligen dags för gradering.

Det är samma tider som gäller för respektive grupp som normal träning, dvs kl. 11:30 - 13:00.


Notera att man måste ha betalat sin träningsavgift för att kunna få gradera.


Välkomna!

Kommande aktiviteter
Träning, Dojo, 02/10 11:30
Träning, Dojo, 09/10 11:30
Träning, Dojo, 16/10 11:30
Träning, Dojo, 23/10 11:30
Träning, Dojo, 30/10 11:30
Träning, Dojo, 06/11 11:30
Nyheter från föreningen
Startsida, 21/08 18:44 
Startsida, 06/07 22:07 
Startsida, 24/01 22:34 
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med