SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bujinkan Dojo Göteborg
0703-17 18 92 | info@budo.org
Ninja kids 10-12 år
Ninja kids 10-12 år
Låt ditt barn träna Bujinkan!

Vi bedriver träningen utifrån varje barns egna förutsättningar. Barnen har roligt och ges tillfälle att röra på sig i omväxlande och utvecklande budo-lekar. De får tillfälle att öva på att att uttrycka sig både på individuell nivå och tillsammans i grupp. Träningen anpassas efter varje individ och utslagstävlingar förekommer inte.

Pris
Kostnaden är 450 kr per termin (obligatorisk årsavgift för medlemskap tillkommer om 300:-/år).
Läs mer om våra priser här.

Deltagare och grupper
Vi har delat in barnen i två grupper med avseende på ålder.

Ninja kids, 10-12 år.
Ninja kids, 6-9 år.

Kläder
Under första terminen behövs det endast vanliga “gymnastikkläder”, dvs ett par mjukisbyxor och en T-shirt. Vi tränar barfota. Efter första graderingen köper man en keikogi, den träningsdräkt som förekommer i de flesta traditionella Japanska kampformerna. Inom Bujinkan Budo Taijutsu är den svart.

Tränare
Varje grupp har minst två tränare och vi försöker se till att det är både tjejer och killar som är tränare. Vi erbjuder även ledarutbildning för våra instruktörerna i barn-, och ungdomsgrupperna. 

Intagning för nya barn
Vi har löpande intagning under hela året och alla är välkomna oavsett förkunskap. Vi förbehåller oss dock rätten att tillfälligt stänga intaget till en grupp om antalet platser överstiger gränsen för vad som är bra för just den gruppen. Det är för att alla ska eleverna ska få en bra träningsmiljö att utvecklas i.
Anmälan eller frågors skickas via e-post till ninjakids@budo.org

Föräldrar eller vuxna i barnens sällskap
Föräldrar eller annan vuxen som är i sällskap med barnen är välkomna att titta på under träningen. Som tränare tolererar vi dock inte att man pratar med barnen under träningen. Det är även viktigt att man som förälder inte pressar barnen att prestera. Alla lär sig och utvecklas olika fort, och det är inte prestation som räknas utan tålamod och viljan att lära sig.  

Träning för föräldrarna?
För er föräldrar som är sugna på att testa på Bujinkan men som inte vill träna med ungdomar kan vi varmt tipsa om vår nybörjargrupp.
Klicka på länken som ni finner under Vuxenträning för mer information.

Gradering avklarad för Ninja kids 10-12 år!!
2019-12-17 07:00

Fler bilder (+15) >>
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade barngruppen 10-12 år sin gradering/träning tillsammans med instruktörerna Veronica Löfstrand, Malcolm Bethell, Krister Bergh, Mats Carlsson, Jonas Mellqvist med hjälp av Albin Bergh och Joel Bergh.

Det var ett rejält utmanande och roligt pass där barnen från gruppen fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen. 

Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att barnen var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut. Grattis!!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer samt tack till Joel och Albin för dagens strålande insats men framförallt ett stort stort tack alla barn som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att barnen kommer tillbaka till dojon efter sommarlovet med nya krafter och träningsglädje. Tack!
Ninja kids 10-12 år startar igen 29/8 !
2019-08-06 19:12
Nu sätter vi igång med ordinarie träningen igen för alla barn-, och ungdomsgrupperna!
Vi behåller samma tider som tidigare. Läs mer om vilka dagar och tider det gäller samt för dig som är sugen på att pröva på!

Ninja kids 10-12 år:

Lördagar: 10.00 - 11.00

För mer information skicka ett mail till info@budo.org

Läs mer: https://www.budo.org/start/?ID=248139Är du sugen på att börja träna hos oss är du hjärtligt välkommen!


Mer information om hur du kommer i kontakt med Ninja kids 10-12 års grupp hittar ni här:

Du kan också komma hit till oss strax innan vi sätter igång på lördagar! Vi har löpande intagning.

Välkomna!

Gradering för 10-12 årsgruppen 15 juni 2019
2019-06-22 07:00

Fler bilder (+32) >>
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade barngruppen 10-12 år sin gradering/träning tillsammans med instruktörerna Veronica Löfstrand, Malcolm Bethell, Jonas Söderberg, Krister Bergh, Mats Carlsson & Jonas Mellqvist.

Det var ett rejält svettigt pass där 9 barn från barngruppen fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen. 

Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att barnen var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut. Grattis!!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens insats men framförallt ett stort stort tack alla barn som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att barnen kommer tillbaka till dojon efter sommarlovet med nya krafter och träningsglädje. Tack!
15/6: Gradering för Ninja Kids 10-12 år
2019-06-07 22:40
Våra barngruppers olika bälten
Lördagen den 15e juni är det dags för gradering för alla våra barn och ungdomar!

Vi vill väldigt gärna att ALLA ni barn och ungdomar kommer till graderingen!!
Även om det är så att du har varit frånvarande den senaste tiden eller missat några träningspass vill vi ändå att DU är med. En gradering ska vara kul och helt fri från stress och den ska skänka glädje samt vara ett personligt bevis på att du har lärt sig något nytt och spännande!

Läs gärna mer om våra tankar på hur en gradering går till här!


OBS! Det är samma tider som gäller för respektive grupp som normal träning:


  • Ninja kids 6-9 år: 09:00 - 10:00
  • Ninja kids 10-12 år: 10:00 - 11:00
  • Ungdomsgruppen: 11:30 - 13:00

Direkt efter respektive gradering kommer det finnas avslutningsfika för alla elever med familjer.


OBS! Glöm inte ditt diplom eller pass från eventuellt tidigare graderingar, så vi kan fylla på med nya stämplar! Notera att man måste ha betalat sin träningsavgift för att kunna få gradera.


Efter graderingen tar vi sommarlov men hoppas självklart att alla elever dyker upp här igen för mer härlig och rolig träning till hösten. Vi återkommer under sommaren med datum för uppstart.


Varmt välkomna!

Ninja Kids 10-12 år tar påskledigt 20/4!
2019-04-09 21:53
Lär dig göra egna ninjaägg hos: http://www.ohohdeco.com/2016/02/diy-easter-egg.html :)
Lördagen den 20/4 (påskafton) är det ingen träning för barn-, och ungdomsgrupperna.
Dock kör vi på som vanligt nu på lördag 13/4 så då är ni naturligtvis varmt välkomna!
Träningen fortsätter sedan följande lördag, 27/4.

Pysseltips: Gör era egna super-coola ninjaägg till påsk, följ instruktionen här

// Bujinkan Dojo Göteborg
Gradering för 10-12 årsgruppen 8 dec 2018
2018-12-08 17:20

Fler bilder (+18) >>
Klicka på bilderna för större visning!
Idag hade barngruppen 10-12 år sin gradering/träning tillsammans med instruktörerna Kalle Edlund och Jonas Söderberg samt två - för dagen speciellt inbjudna - gästinstruktörer för graderingen: Mats Carlsson & Jonas Mellqvist.

Det var ett rejält svettigt pass där 6 barn från barngruppen fick möjligheten att repetera vad de lärt sig under terminen, lära sig några nya tekniker men också få visa i grupp som enskild inför gästinstruktörerna vad de har lärt sig under terminen.

Stämningen var på topp även om det fanns ett litet uns av nervositet i luften i dojon, såsom sig bör när det är dags för gradering, och en kunde se att barnen var mycket koncentrerade på uppgiften för dagen. Men i slutändan var alla glada och kunde pusta ut. Alla hade klarat dagens uppgift! Grattis!!

Vi vill skicka ett stort tack till alla instruktörerna som lett träningen denna terminen och tack till våra gästinstruktörer för dagens insats men framförallt ett stort stort tack alla barn som varit med oss i klubben denna termin. Vi hoppas verkligen att barnen kommer tillbaka till dojon efter julhelgerna med nya krafter och träningsglädje. Tack!

OBS! Glöm inte att komma på den gemensamma julavslutningsträningen och julfestligheterna nu nästa lördag 15 december, kl 10:00! Föräldrar/vårdnadshavare och syskon är också välkomna!
Dags för gradering för Ninja kids 10-12 år
2018-11-03 14:00

Hej alla Ninja Kids!


Lördagen den 8e december är det äntligen dags för gradering.

Det är samma tider som gäller för respektive grupp som normal träning, dvs kl. 10:00 - 11:30.


Notera att man måste ha betalat sin träningsavgift för att kunna få gradera.


Välkomna!

Kommande aktiviteter
Träning, Dojo, 29/05 10:10
Träning, Dojo, 12/06 10:10
Träning, Dojo, 26/06 10:10
Nyheter från föreningen
Startsida, 24/01 22:34 
Startsida, 20/11 18:40 
Startsida, 29/10 17:14 
 
Våra Sociala medier
Svenska Bujinkanförbundet
Vi samarbetar med